ALLE VOORDELEN VAN WIX & RENINCA RESTYLING

Het platform voor webdesign is de laatste jaren behoorlijk bekend geworden, deels door bewuste marketingcampagnes met sterren als Heidi Klum en Jason Statham.

Wix is een grote speler op de markt. De website builder biedt onderdak aan maar liefst 110 miljoen websites.

Als je website hosting in het algemeen hebt onderzocht, weet je dat Wix duurder is dan standaard website hostingdiensten. Dat komt omdat die goedkope diensten niet dezelfde functies bieden als Wix. Daarom betaal je iets meer voor het gemak van Wix, maar de prijs voor persoonlijke pakketten is nog steeds redelijk voor de functies die je krijgt.

Connect Domain is het meest elementaire betaalde pakket van Wix, maar het is beperkt qua functies en je moet betalen voor je eigen domein. De meeste gebruikers zullen merken dat Combo en Unlimited het beste aansluiten bij hun behoeften. Unlimited is het beste van de twee, want het biedt 10GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte.Waarom ik opteer om met wix te werken.

1# Je website zal vindbaar zijn in Google (SEO)

Is Wix slecht voor SEO?

Tot enkele jaren terug was dit (in mijn ogen) het grootste pijnpunt van Wix: een Wix website was echt slecht vindbaar in Google.

Gelukkig is dit euvel ondertussen verholpen. Dit heeft 2 oorzaken:

1 Wix heeft echt ingezet op SEO, ze hebben de laatste jaren echt grote stappen gezet op dit vlak.

2 Google zelf is ook enorm geëvolueerd. Veel meer dan vroeger kijkt Google nu vooral naar de inhoud van je website ipv de technische aspecten.

Het is dus een fabeltje dat een Wix website niet vindbaar zou zijn in Google (en ja, ik heb het zelf grondig getest).

2# Je hoeft je niets aan te trekken van backups, hackers… Een ander groot voordeel van Wix is dat je je niets hoeft aan te trekken van de beveiliging. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld WordPress.

Updates, backups, hackers,.. daar hoef jij niet van wakker te liggen. Wix regelt dit allemaal voor jou!

3# Wix ondersteund vershillende mogelijkheden. Bedrijf, fotografie, cv, portfolio, onroerend goed, bloggen, webshop, muziek, reizen, …

4# Kleine aanpassingen zijn simpel. Teksten aanpassen, bloggen, video’s toevoegen, budgetten aanpassen en vrijwel elke vorm van content toevoegen.

5# Wix biedt de juiste bouwstenen en Reninca Restyling bouwt uw droom. Je hele website bouwen via wix zonder begeleiding is een tijdrovende karwij als je het goed wil doen. Daarbij is het uitbouwen van een webshop, het vertalen van je site in verschillende talen, SEO configureren niet zo simpel. Bij het inhuren van Reninca Restyling is het zo gepiept.

Nadelen worden voordelen met Reninca Restyling

#1 Je kunt een sjabloon moeilijk wijzigen. Het drag-and-drop systeem is gebruiksvriendelijk. Dat klopt. Toch is Wix niet even gebruiksvriendelijk zoals de websitebuilder beweert te zijn.

Je kan namelijk niet overschakelen van sjabloon of template nadat je jouw website hebt gebouwd. Denk dus goed na over je keuze, want wil je overschakelen op een ander design, dan moet je je site volledig terug heropbouwen. Reninca Restyling biedt een branding aan op maat en je kan het 360 graden personaliseren.

# 2 De houdbaarheidsdatum van je website wordt aldus flink beperkt. Je website heeft namelijk minstens één keer om de twee jaar een opfrissing nodig wat ons betreft. Tenzij je het ziet zitten om telkens volledig opnieuw te beginnen, is dit een hinderlijke bottleneck. Bovendien zal je eerste website niet meteen een hoogvlieger worden, terwijl je twintigste website er wellicht al een pak beter uit zal zien. Het beste platform voor bloggers, online webshops of reserveringsplatformen. Reninca Restylin