top of page

Fijn dat je interesse hebt in het realiseren van jouw concept. Ik ga stap per stap aan de slag tot het aanspreken van je eerste klant. Van zodra het fundament gelegd is, is verkoop een logisch gevolg. 

Vooraleer we elkaar beter leren kennen stel ik voor dat je even een kijkje neemt in enkele projecten van mij. Ik ben erg benieuwd wat jij voor ogen hebt en sta te popelen om jouw visie/droom waar te maken.

A - Z PROJECTS

These projects are brands & concepts, brought to life.

169342120_201960054700383_8430873165044370155_n.jpg

MATUVU

“Champagne is out, Matuvu is in”, dat is de slogan waarmee het nieuwe biermerk Matuvu zich op de kaart zet. Bezielster Reninca van den Broeck stelde een klassevol bier samen dat het perfecte alternatief is voor een glas wijn of champagne tijdens een diner of aperitief. Het high-end brouwsel mikt op een publiek dat houdt van luxe, schoonheid en verfijnde, rijke smaken.

Concept

Naam 

Copy 

Social

Fotografie

STATEMENT

Statement, beer with a vision
Bier drinken voor een betere wereld dankzij Statement

Een bier dat in één oogopslag duidelijk maakt waar jij voor staat, dat is Statement. Dit nieuwe bier van Reninca van den Broeck draagt een belangrijke boodschap uit: wees jezelf en durf te streven naar een betere wereld. Aan de hand van verschillende gekleurde etiketten kies je zelf het statement dat het best bij je past. Om ook echt een steentje bij te dragen aan de maatschappij, gaat 5 procent van de opbrengst naar goede doelen. 

Concept

Naam 

Copy 

Social

Fotografie

thumbnail_Image-3.jpg
bottom of page