top of page

Fijn dat je interesse hebt in het opstarten van je eigen campagne om jouw product in de kijker te zetten.

Vooraleer we elkaar beter leren kennen stel ik voor dat je even een kijkje neemt in enkele projecten van mij. Ik ben erg benieuwd wat jij voor ogen hebt en sta te popelen om jouw visie/droom waar te maken.

Schermafbeelding 2020-03-25 om 18.40.06.
Schermafbeelding 2020-03-25 om 18.39.57.
Schermafbeelding 2020-03-25 om 18.40.20.

Circus zonder handen 

Packaging Campaign 

In samenwerking met Bowling Brussels

CCB BRONZ

Concept & Branding

Circus zonder handen is een VZW die kinderen in contact laat komen met cultuur en verschillende culturen en dit op een speelse manier. Deze interactie is aan de hand van deze packaging in de verf gezet. Je kan als het ware de T-shirts werpen naar elkaar. 

Ben jij een zotte clown, een straffe acrobaat, of een gevaarlijk, wild dier? Stap de piste in en word een echte circusartiest! Het gebruik maken van je eigen motoriek en het tot jezelf komen. Vertrouwen hebben in elkaar en samen werken met elkaar. Deze packaging accentueert het speelse karakter doordat deze in de vorm is van een circusbal. 

De uitdaging in dit project was het visueel aantrekkelijk maken met amper budget. Dit is verwezenlijkt door gebruik te maken van kleurrijke rekkers die de T-shirts samenbinden tot een kleurrijke bal. 

De Bakermat 

Print Campaign

In samenwerking met Friendship Antwerpen

Standaard sollidariteitsprijs

Concept, Branding & art direction

De dag van vandaag is het voeden van je baby dmv borstvoeding nog steeds taboe. Alhoewel het kiezen voor borstvoeding een bewuste keuze is. Het recht van elke vrouw. Een baby die honger heeft is een primitieve noodzakelijke behoefte en het voeden van je kind ook. Het is iets intiem en wonderbaarlijk en niet iets waarvoor je je moet schamen. Deze campagne toont aan dat je je baby niet hoeft te verbergen, nog te camoufleren met als slogan "Nu tevreden". 

Schermafbeelding 2020-03-25 om 18.54.44.

MeDirect

TV commercial

In samenwerking met Friendship Antwerpen

Concept, Branding & art direction

Let the video's speak for themselves

Creative bij Friendship Antwerpen

FRISK

Social media campaign

In samenwerking met Friendship Antwerpen

Concept

Een muntje geeft je die extra boost van zelfzekerheid dat je nodig hebt tijdens een date, sollicitatiegesprek enzovoort. De funny woordspeling van mentholcoach kon uiteraard niet ontbreken. 

Creative bij Friendship Antwerpen

bottom of page