top of page

Bizart Ceramic

Finding Beauty in Everyday Life

When Art & Design meet.

BIZART wil mensen inspireren, kunst toegankelijk maken voor iedereen, verhalen en geen obecten verkopen, creatieven samenbrengen, objecten creëeren en terug naar de oorsprong brengen vanuit een esthetisch gevoel. 

our story

BIZART wil kunst toegankelijk maken door kunst en Design te verenigen en de grens te vervagen. Design met de grote D.

_

BIZART staat voor kwaliteit/ambacht. Producten zijn met de hand vervaardigd en hierdoor stuk voor stuk uniek.

_

 BIZART is tegen massaproductie en de wegwerpmaatschappij dat daaraan gekoppeld is).   Het upcyclen van producten en hergebruiken van materialen vinden wij zeer belangrijk.

_

BIZART zal altijd opteren voor de meest ethische weg. Vele van de producten zijn dier en milieu vriendelijk.  Enkelen zijn conceptueel gekoppeld aan een goed doel of organisatie.

_

BIZART heeft respect voor het materiaal waaruit het product vervaardigd is en gaat dit materiaal ook in ere houden door de pure vorm te benadrukken.

_

BIZART is voor creatieve ontwikkeling en gaat samenwerkingen of  collaboraties tussen verschillende kunststromingen niet uit de weg.

_

Wij willen niet ANDERS zijn wij willen PERSOONLIJKHEID in objecten op de eerste plaats stellen. Je koopt geen object maar je koopt een verhaal of ziel

UNIQUE HANDMADE

ARTISTIC

Deze borden zijn met de hand vervaardigd. Elk bord is dus uniek doordat ze niet gegoten zijn door middel van een mal (vaste vorm). De kleuren zijn er op aangebracht met een kwast. Hier bepaal ik het aantal lagen en de kleurcombinaties. Deze persoonlijke touch heb je niet wanneer je de "dompeltechniek toepast. Bij het dompelen heb je een egale verspreiding van een kleurlaag. 

Products

Make your order here

Alles wordt op maat gemaakt. De gemiddelde productie periode is 1 a 2 maand. Neem met mij contact op en ik ga voor jou aan de slag.

Our Clients

LCV-logo.png
helen-b.png
bottom of page